A besúgó 1. évad 1. rész

Az egyetemista Gerit megzsarolja a rezsim, hogy kémkedjen Száva Zsolt, a demokráciapárti lázadók vezére után, aki megdöntené a ’85-ben uralkodó kommunista rendszert.

Magyarország, 1985. A húszéves Geri vonatra száll, hogy szeptembertől egy budapesti egyetemen tanuljon. Azonban az állambiztonság Tartótisztje megzsarolja beteg öccse gyógyszerellátásával és arra kényszeríti jelentsen a kommunista rezsim ellen lázadó osztálytársáról, Száva Zsoltról. Geri barátokat szerez majd egy merész csellel bekerül a fiatal vezér belső körébe és megkezdi kettős életét.

HBO TV csatorna első vetítés:

A besúgó magyar sorozat epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: A besúgó 1.

Szereplők: Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia, Szőke Abigél, Thuróczy Szabolcs, Lengyel Benjámin , Varga Ádám

Műfaj: filmdráma, történelmi
Gyártás éve: 2022
Premier: 2022
Korhatár: 12 év
Hány részből áll A Besúgó sorozat 1. évada: 10

A magyar filmsorozat premierje a HBO Max-on és az HBO OD-on.

Miről szól A besúgó sorozat 1. évada?

1985. Kommunista Magyarország - Geri egyetemi éve felborul, amikor az államvédelem megzsarolja, hogy kémkedjen a demokráciapárti lázadók egyik vezére után.

1985. Magyarország a vasfüggöny mögött. A 20 éves Geri ( Váradi Geri) alig várja, hogy Budapesten a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon és végre új embereket és eszméket ismerjen meg.

De Gerinek van egy titka. Az Állambiztonság megzsarolta beteg öccse gyógyszerellátásával, így kénytelen a fiatal ellenzéki barátjáról, Száva Zsoltról (Patkós Márton) jelenteni a Tartótisztjének (Thúróczy Szabolcs). Miközben Száva a rendszer megdöntését tervezi, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az állambiztonságot és tartsa meg új barátait?

Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhat − tizenöt =

Scroll to top