A besúgó 1. évad 2. rész

A Tartótiszt arra kényszeríti Gerit, hogy hangfelvételt készítsen Száváról, egyedül Kata és Barna gyanakszik hogy besúgó van közöttük.

Az első hatalommal való ütközést követően Tartótiszt ráveszi Gerit, hogy rögzítse a Szávával folytatott beszélgetéseket. Száva barátnője Kata gyanút fog, de a hazugságok tengerében egyedül Barna kezében van bizonyíték: kinek és mire kell egy hangfelvevő? Bemutató: április 1.

HBO TV csatorna első vetítés:

A besúgó magyar sorozat epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: A besúgó 1.

Szereplők: Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia, Szőke Abigél, Thuróczy Szabolcs, Lengyel Benjámin , Varga Ádám

Műfaj: filmdráma, történelmi
Gyártás éve: 2022
Premier: 2022
Korhatár: 12 év
Hány részből áll A Besúgó sorozat 1. évada: 10

A magyar filmsorozat premierje a HBO Max-on és az HBO OD-on.

Miről szól A besúgó sorozat 1. évada?

1985. Kommunista Magyarország - Geri egyetemi éve felborul, amikor az államvédelem megzsarolja, hogy kémkedjen a demokráciapárti lázadók egyik vezére után.

1985. Magyarország a vasfüggöny mögött. A 20 éves Geri ( Váradi Geri) alig várja, hogy Budapesten a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon és végre új embereket és eszméket ismerjen meg.

De Gerinek van egy titka. Az Állambiztonság megzsarolta beteg öccse gyógyszerellátásával, így kénytelen a fiatal ellenzéki barátjáról, Száva Zsoltról (Patkós Márton) jelenteni a Tartótisztjének (Thúróczy Szabolcs). Miközben Száva a rendszer megdöntését tervezi, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az állambiztonságot és tartsa meg új barátait?

Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhét − tíz =

Scroll to top