A besúgó 1. évad 4. rész

Gerinek el kell döntenie, hogy a kinek az oldalán áll, miközben a Tartótiszt rajtaütést szervez Száva ellenzéki találkozóján.

Egyre nagyobb a nyomás, az ellenzéki találkozót végül Geri mentőötletének köszönhetően megtartják, így a Tartótiszt felsül a felettesei előtt. A fenyegetéseken túl most kemény pofonokat oszt Gerinek, aki elárulja: Katával listán gyűjtik azok neveit, akik csatlakoznának a mozgalomhoz.

HBO TV csatorna első vetítés:

A besúgó magyar sorozat epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: A besúgó 1.

Szereplők: Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia, Szőke Abigél, Thuróczy Szabolcs, Lengyel Benjámin , Varga Ádám

Műfaj: filmdráma, történelmi
Gyártás éve: 2022
Premier: 2022
Korhatár: 12 év
Hány részből áll A Besúgó sorozat 1. évada: 10

A magyar filmsorozat premierje a HBO Max-on és az HBO OD-on.

Miről szól A besúgó sorozat 1. évada?

1985. Kommunista Magyarország - Geri egyetemi éve felborul, amikor az államvédelem megzsarolja, hogy kémkedjen a demokráciapárti lázadók egyik vezére után.

1985. Magyarország a vasfüggöny mögött. A 20 éves Geri ( Váradi Geri) alig várja, hogy Budapesten a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon és végre új embereket és eszméket ismerjen meg.

De Gerinek van egy titka. Az Állambiztonság megzsarolta beteg öccse gyógyszerellátásával, így kénytelen a fiatal ellenzéki barátjáról, Száva Zsoltról (Patkós Márton) jelenteni a Tartótisztjének (Thúróczy Szabolcs). Miközben Száva a rendszer megdöntését tervezi, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az állambiztonságot és tartsa meg új barátait?

Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

16 + 17 =

Scroll to top