Kik lesznek A DAL 2022 műsorvezetői?

Ők lesznek A DAL 2022 házigazdái

Rókusfalvy Lili és Király Viktor  A DAL 2022 műsorvezetői

Negyven hazai szerzemény száll versenybe jövőre, hogy elnyerje a közönség kegyeit és A DAL 2022 győztese címet. A dalokat egyelőre nem ismerjük, de azt már tudjuk, hogy kik lesznek a dalválasztó műsorvezetői.

A kereskedelmi televíziók 2021. év végi tehetségkutatója (X-Faktor és Sztárban Sztár leszek!) után a Duna TV-n nem (csak) a tehetségek, hanem elsősorban a dalok fognak versenyezni. A zenekarok és az énekesek mellett a zsűri és a műsorvezetők lesznek a showk főszereplői.

Lássuk, kik lesznek a látványos dalválasztó házigazdái!

Rókusfalvy Lili és Király Viktor A DAL 2022 műsorvezetői

Új műsorvezető párossal folytatódik a Duna Televízió nagyszabású dalválasztója! A közmédia a műsor hivatalos közösségi felületein jelentette be, hogy A Dal 2022 házigazdái Rókusfalvy Lili és Király Viktor lesznek.

Mindkettőjük otthonosan mozog az élő show világában.

Rókusfalvy Lili A Dal 2020-ban már egyszer levette a lábáról a nézőket, Király Viktor pedig többször bizonyított versenyzőként a műsorban. A slágergyáros énekes 2012-ben testvéreivel együtt, 2014-ben és 2018-ban szólóprodukcióval jutott a döntőig, és ezúttal Magyarország egyetlen dalversenyének házigazdájaként tér vissza a színpadra.

A közös munkát és a hét héten át tartó showműsort mindketten izgatottan várják, ami látványos produkciókat és váratlan meglepetéseket tartogat. Az alábbi videóban a műsorvezetők elárulják, hogyan készülnek az adásokra.

Érdemes figyelemmel kísérni A Dal Facebook és Instagram-oldalát, mert a héten az is kiderül, melyik az a 40 produkció, amelyik esélyt kap, hogy 2022-ben az Év Dala legyen. Természetesen a dalokról a Tévénézőben is beszámolunk!

Emellett kövessétek a két műsorvezető social felületét is, mert további izgalmas részletek következnek. Például ez: A Dal 2022 zsűri

Forrás: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

8 + egy =

Scroll to top