A Dancing with the Stars győztesei: Tóth Andi és Andrei Mangra

Stohl András gratulál a győztes párnak

A Dancing with the Stars győztesei: Tóth Andi és Andrei Mangra

Kilenc hetes menetelés után Tóth Andi és Andrei Mangra nyerte a Dancing with the Stars második évadát. A rajongók örülhetnek, hiszen 2022-ben is mindenki táncol, jön a TV2 showműsorának harmadik évada!

Szombaton este a TV2 táncos showműsorában tizenkét mindenre elszánt híresség lépett táncparkettre, hogy profi táncpartnere oldalán megmutassa a heteken át tartó, izzasztó próbákon szerzett tánctudását.

Az első fordulóban új tánccal jelentkeztek a versenyzők, a másodikban egy már korábban bemutatott koreográfiára táncoltak. Utóbbit a zsűri választotta ki számukra.

A táncverseny így dőlt el:

A Dancing with the stars fináléjába a zsűri pontjai és a nézők szavazata alapján Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra, Kamarás Iván és Mikes Anna, valamint Kinizsi Ottó és Szóke Zsuzsanna jutott.

A legjobbaknak a fináléban több körben kellett bizonyítani, sorsukról pedig már kizárólag a nézők döntöttek. A Dancing with the Stars második évadának trófeáját végül Tóth Andi és Andrei Mangra emelhette magasba.

Az amatőr táncosok közül a női győztes Tóth Andi, a férfi győztes pedig Kinizsi Ottó lett.

Az előző évadban is egy hölgy, nevezetesen Gelencsér Tímea nyert, így egymás után kétszer lett női győztese a Dancing with the Stars-nak.

Vajon kapnak-e esélyt az urak, hogy szépítsenek ezen az eredményen?

A rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük a Dancing with the Stars-t!

A TV2 táncos showműsorának rajongói nem csak a győztes párnak örülhettek. A zsűriben vendégeskedő Gabriela Spanic ugyanis bejelentette, hogy 2022-ben is mindenki táncol majd, hiszen jövőre érkezik a Dancing with the Stars harmadik évada!

És ezzel a fontos bejelentéseknek nincs vége...

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars második évadának hétvégi fináléjában azt is bejelentette, hogy januárban érkezik Gabriela Spanic legújabb telenovellája, az Alicia új élete (Si nos dejan) a TV2-re.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenöt + 1 =

Scroll to top