A nép szolgája 1. évad 21. rész

Vaszilij sok mindenen felül tud kerekedni, de az emberi butaság kihozza a sodrából. Dühösen veszi tudomásul, hogy a tiltakozás megállítása érdekében tanácsadója szabotázs akciót hajt végre.

Jurij Ivanovics, aki időközben színt vallott arról, kinek az oldalán áll, az emberei segítségével hamis történettel eteti az állampolgárokat egy meteoritról, amely állítólag Kijev közelében fog becsapódni, és elpusztítja egész Ukrajnát.

Premier: RTL Klub

A nép szolgája sorozat epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: Szluga narodu - Szluga naroda - Servant of the People

Szereplők: Volodimir Zelenszkij (Vaszilij)
Olena Kravec (Olga)
Katyerina Kiszten (Szvetlana)
Sztanyiszlav Boklan (Jurij)
Jevgenyij Kosevoj (Szergej)
Jurij Krapov (Mihail)
Műfaj: vígjáték
Gyártás éve: 2015
Premier Magyarországon: 2022.

Korhatár: 12 év
Az ukrán vígjáték sorozat premierje az RTL Klub csatornán!

Miről szól A nép szolgája sorozat 1. évada?

Vaszilij Petrovics Goloborodko (Volodimir Zelenszkij), a szüleivel élő, szórakozott középiskolai történelemtanár egyik napról a másikra Ukrajna új elnökévé válik, amikor az ukrajnai korrupcióról szóló trágár szónoklatát lefilmezi egy diák, és feltölti a felvételt a YouTube-ra. Majd a poénból indított, közönség finanszírozású kampány a megdöbbent tanárt politikai győzelemre juttatja, aki megpróbál tisztességes és normális maradni, miközben a nagykutyák már a bukásán dolgoznak.

Érdekességek, információk a sorozat kapcsán

Valósággá vált a politikai vígjáték, amelyben egy hétköznapi emberből Ukrajna elnöke lesz, aki felveszi a harcot a korrupció és az álnok bürokraták ellen. A főhőst a háború sújtotta Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja, aki a filmbeli karakter élő megtestesítője. A 2018-ban alapított politikai pártja neve is megegyezik legnépszerűbb sorozatának címével.

A nép szolgája a premiert követően minden nézettségi rekordot megdöntött a sorozatot sugárzó ukrán tévécsatornán. A három évad mellett egy mozifilm is készült, a produkció pedig számos nemzetközi tévés díjat is bezsebelt. A nép szolgája sikerén felbuzdulva jelentette be Volodimir Zelenszkij – ezúttal valódi – indulási szándékát elnökjelöltként a 2019-es ukrán elnökválasztáson, amelyet végül nagy többséggel meg is nyert.

A forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja.

Az RTL Magyarország a sorozat jogainak megvásárlásával nemcsak hozzájárul ehhez az adományhoz, de egyúttal felajánl további 30 millió forintot az Ökumenikus Segélyszervezet javára, az ukrán bajbajutottak megsegítésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenöt − hat =

Scroll to top