A nép szolgája 1. évad 22. rész

Ugyan Olha egész jól veszi az akadályokat a farkasok között, akik úton-útfélen megpróbálják a számokat és az államkasszát manipulálni, azért neki is szüksége van egy kis magányra, néhány önfeledt napra, amikor nem egy egész nép megélhetésének a terhe nyomja a vállát.

A szabadság ideje alatt Vaszilijnak kell gondoskodnia a fiúkról, Dimáról, ám Vaszilij épp randira készül Annával.

Premier: RTL Klub

A nép szolgája sorozat epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: Szluga narodu - Szluga naroda - Servant of the People

Szereplők: Volodimir Zelenszkij (Vaszilij)
Olena Kravec (Olga)
Katyerina Kiszten (Szvetlana)
Sztanyiszlav Boklan (Jurij)
Jevgenyij Kosevoj (Szergej)
Jurij Krapov (Mihail)
Műfaj: vígjáték
Gyártás éve: 2015
Premier Magyarországon: 2022.

Korhatár: 12 év
Az ukrán vígjáték sorozat premierje az RTL Klub csatornán!

Miről szól A nép szolgája sorozat 1. évada?

Vaszilij Petrovics Goloborodko (Volodimir Zelenszkij), a szüleivel élő, szórakozott középiskolai történelemtanár egyik napról a másikra Ukrajna új elnökévé válik, amikor az ukrajnai korrupcióról szóló trágár szónoklatát lefilmezi egy diák, és feltölti a felvételt a YouTube-ra. Majd a poénból indított, közönség finanszírozású kampány a megdöbbent tanárt politikai győzelemre juttatja, aki megpróbál tisztességes és normális maradni, miközben a nagykutyák már a bukásán dolgoznak.

Érdekességek, információk a sorozat kapcsán

Valósággá vált a politikai vígjáték, amelyben egy hétköznapi emberből Ukrajna elnöke lesz, aki felveszi a harcot a korrupció és az álnok bürokraták ellen. A főhőst a háború sújtotta Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja, aki a filmbeli karakter élő megtestesítője. A 2018-ban alapított politikai pártja neve is megegyezik legnépszerűbb sorozatának címével.

A nép szolgája a premiert követően minden nézettségi rekordot megdöntött a sorozatot sugárzó ukrán tévécsatornán. A három évad mellett egy mozifilm is készült, a produkció pedig számos nemzetközi tévés díjat is bezsebelt. A nép szolgája sikerén felbuzdulva jelentette be Volodimir Zelenszkij – ezúttal valódi – indulási szándékát elnökjelöltként a 2019-es ukrán elnökválasztáson, amelyet végül nagy többséggel meg is nyert.

A forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja.

Az RTL Magyarország a sorozat jogainak megvásárlásával nemcsak hozzájárul ehhez az adományhoz, de egyúttal felajánl további 30 millió forintot az Ökumenikus Segélyszervezet javára, az ukrán bajbajutottak megsegítésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

10 − 8 =

Scroll to top