A séf meg a többiek 1. évad 7. rész

A Séf forró sajttal égeti meg a nyelvét, ezért egyáltalán nem érez ízeket. A speciális mártása botrányosra sikerül, de ezt a konyhában senki nem meri megmondani neki.

A Séf azt követeli az embereitől, hogy az igazat és csakis az igazat mondják.

Premier: RTL Klub

A Séf meg a többiek

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

A sorozat adatlapja

Szereplők: Schneider Zoltán (Báron Győző – A Séf)
Jéger Zsombor (Ladányi Milán)
Dobos Evelin (Szederkényi Viktória)
Farkas Ádám (Árvai Krisztián)
Kiss Anna Laura (Bene Natália)
Bogdányi Titanilla) (Nagy Alexandra)
Mészáros Máté (Kiss Szabolcs)
Csonka András (Mohos Ferenc)
Juhász István (Vidovics Dömötör)
Pavletits Béla (Somorjai Levente)
Borsi-Balogh Máté (Louis Mallame)
Balázsfi Alexandra (Annamari)
Fehér László (Vlagyimir; Vlad)
Kakasy Dóra (Szekulesz Júlia)
Műfaj: szitkom, vígjáték
Gyártás éve: 2022
Premier Magyarországon: 2022.

Korhatár: 12 év
A magyar vígjáték sorozat premierje az RTL Klub csatornán!

Miről szól A séf meg a többiek sorozat 1. évada?

Az RTL Klub vadonatúj szitkomjának világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik. Viki rögeszmésen próbálja különválasztani a munkát és a magánéletet, Milán erre viszont nincs tekintettel, és ez rengeteg félreértést és konfliktust szül kettejük között.

Noha a Séf úgy érzi, már megvoltak a teltházas arénakoncertjei, azért ha valaki vagy valami megpiszkálja a hiúságát, akkor hirtelen fontos lesz neki, hogy bebizonyítsa: még mindig ő a legnagyobb. Amikor pedig a szomszédban új étterem nyílik, Győző emberére talál Júliában (Kakasy Dóra), a konkurens hely séfjében és kettőjük között ádáz versengés indul.

Főszereplők

Báron Győző – A Séf (Schneider Zoltán)

A Monet virtuóz séfje. Temperamentumos, aki tornádóként képes pusztítani, de a marcona külső érző szívet takar. Bár már megvoltak a teltházas arénakoncertjei és nem akar még magasabb csúcsokat ostromolni, ha valaki vagy valami megpiszkálja a hiúságát, akkor hirtelen fontos lesz neki, hogy bebizonyítsa: még mindig ő a legnagyobb.

A főzésen túl két szenvedélye van: az ital és a sportfogadás. Fanatikus Fradi drukker, sportfogadásait a csapat meccseire teszi, de egyébként bármilyen szerencsejátékban benne van, emiatt rengeteg az adóssága is.

Szederkényi Viktória (Dobos Evelin)

Viki az étterem üzletvezetője. Precíz, ambiciózus, vonzó nő, aki első pillantásra lehengerlően magabiztos, de legbelül bizonytalan és sebezhető, a párkapcsolataiban rendre alárendelt szerepbe kerül.

Merev és céltudatos, aki be akarja bizonyítani, hogy jó a szakmájában, és ugyanilyen mereven és céltudatosan próbálja kezelni a magánéletét is.

Bene Natália (Kiss Anna Laura)

Nati alacsony, törékeny pincérlány. Kedves és mélyen együttérző – az állatokkal, sőt még a növényekkel is. Aktivistaként különféle zöld megmozdulásokon vesz részt.

Magában sokat őrlődik, hogy egy olyan helyen dolgozik, ahol hús és hal van az étlapon, de a legjobban itt fizetik meg és a keresete jelentős részét így a tigrisek és orángutánok megmentésén fáradozó alapítványoknak tudja átutalni. A nagy szerelmet keresi.

Ladányi Milán (Jéger Zsombor)

Milán gyerekkorától fogva arra vágyott, hogy szakács legyen. Pocsék tanuló volt, de nem az értelmi képességeivel volt baj, hanem a hozzáállásával.

Mikor hoztak egy új rendelkezést, hogy a seregben eltöltött egy évért plusz hatvan felvételi pont jár, esélye nyílt a továbbtanulásra. A tápiószecsői laktanya menzáján egész jól elkísérletezgetett a kajákkal, és itt érte az a szerencse, hogy felfedezte Döme, az étterem tulajdonos.

Árvai Krisztián (Farkas Ádám)

Krisz a Monet jóképű bárpultosa. Jóindulatú és naiv, aki megmaradt egy nagy, tiszta szívű kölyöknek és a bár a külseje hódításra predesztinálná, félszeg udvarlási kísérletei általában kudarcba fulladnak.

Nagy Alexandra (Bogdányi Titanilla)

Szandra vonzó, határozott pincérnő. A főnökéhez, Vikihez hasonlóan ő is vastag páncélt növesztett a nyomulós férfi vendégekkel szemben.

Persze a kevésbé ijedősök így is próbálkoznak, de Szandráról rendre lepattan mindenki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhat + tizennyolc =

Scroll to top