A specialisták 2. évad 8. rész

Szemet szemért (Auge um Auge)

Rufus véletlenül összetörte az így megsérült emberi szívet tartalmazó tégelyt az egyetem anatómiai kiállításán. Ezért elviszi javításra. Samira így felfedezi, hogy egy letört fémdarabot tartalmaz. A halál oka nem szerepel a gyűjtemény nyilvántartásában, amelyet Katrin egykori mentora, Prof. Richard Hein (volt NDK) kezel. A teljes történet eléggé hiányos. A holttest személyazonosságát biztosan meghamisították, és Benjamin kutatása a náci koncentrációs táborba vezet...

Premier: Prime

A specialisták német krimi sorozat 2. évad epizódja

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Nemzetközi cím: Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (aka Never Too Late for Justice) II.

Szereplők: Valerie Niehaus, Matthias Weidenhöfer, Katy Karrenbauer, Narges Rashidi, Tobias Licht, Timur Bartels
Műfaj: krimi
Gyártás éve: 2017
Premier: 2022.

Korhatár: 15 év
Hány részből áll az évad: 13

A német krimi sorozat 2. évadának premierje a Prime csatornán!

Miről szól A specialisták sorozat 2. évada?

Folytatódnak a specialisták csapatának kalandjai. A csapatot a szenvedélyes igazságügyi orvosszakértő, Dr. Katrin Stoll és főfelügyelője vezeti.

Katrin és emberei szorgalmasan vizsgálják a megoldatlan ügyeket az újonnan feltárt nyomok vagy bizonyítékok fényében, és nemcsak az elkövetők azonosítására törekszenek, hanem az áldozatok családjának és barátainak érdekében az igazság kiderítésére is. A csapat tisztában van azzal, hogy az áldozatok hozzátartozói nem szabadulhatnak meg a bizonytalanság gyötrelmeitől és kínjaitól, amíg az elkövetőket meg nem találják, és meg nem értik indítékaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

17 − 14 =

Scroll to top