A tanár sorozat 4. évad

A tanár magyar sorozat 4. évad

A sorozat tartalma, epizód lista

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Eredeti cím: A Tanár IV.

Szereplők: Nagy Ervin (Vasvári Szilárd), Trokán Nóra (Kovács Lilla), Anger Zsolt (Rácz Ernő igazgató), Liptai Claudia (Barbara), Elek Ferenc (Szeverin Csaba)
Műfaj: filmsorozat, dráma
Premier: 2022. január 8-án 20:00-kor. (az RTLMost+ premier 2021-ben volt)

Korhatár: 12 év

A magyar sorozat premierje az RTL Klubon!

Miről szól A Tanár sorozat 4. évada?

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért.

Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.

Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.


A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint például az örökbefogadás, identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása.

A Tanár főszereplői

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin)

A fizika-kémia-és testnevelés tanár, aki egy nagy gyerek - ezért is érti meg a diákokat mindenkinél jobban. Sok tekintetben felelőtlen és vakmerő, de diákjaira mindig odafigyel, terelgeti őket, megoldja a gondjaikat. Saját családja nincs, mert számára az iskolai közösség jelenti a családot. Fél elköteleződni, de új kolléganője felkelti az érdeklődését.

Rácz igazgató (Anger Zsolt)

A komoly és szabályokat szigorúan betartani próbáló iskolaigazgató. Mindig nagyon határozottnak és szigorúnak tűnik, de emellett jó szíve van. Gyakran keveredik konfliktusba Szilárddal, ugyanakkor barátok, és ha probléma adódik, együtt próbálják megoldani.

Barbara (Liptai Claudia)

Az új matektanárnő, Lilla barátnője. Jókedélyű, rámenős típus, el is csavarja a ,,mama pici fia", Szeverin fejét. Ami a szívén, az a száján; ez sokszor bajba sodorja.

Kovács Lilla (Trokán Nóra)

Az iskola új igazgatóhelyettese. Eszes, karakán, vonzó nő. Elvált, nincs gyereke. Valaha rég a főiskola alatt együtt élt Szilárddal. Nagy szerelem volt az övék, de az élet elsodorta őket egymástól. Most esélyt kapnak az újrakezdésre. Vajon sikerülni fog?

Szeverin (Elek Ferenc)

Pletykás és lusta, ő Ritter nagy cimborája. Igazi komikus karakter. Tanár, de a tanítás nem az erőssége. Amikor csak lehet, igyekszik megúszni, hogy dolgozzon.

Kattints a gombra egy másik sorozat tartalmának megtekintéséhez!

Anger Zsolt (Rácz Ernő igazgató)

A tanár magyar sorozat 4. évad: Anger Zsolt (Rácz Ernő igazgató)

Epizódok listája

A Tanár 4. évad 1. rész

Új gyerek érkezik az iskolába, akin Rácz megpróbál példát statuálni. Szilárdnak gyanússá válik, hogy valami ki nem mondott dolog áll az igazgató viselkedésének a hátterében...Tovább olvasom

A Tanár 4. évad 6. rész

Szilárd egyik diákja, a diszlexiás Dominika váratlanul kiemelkedő eredményeket produkál. Szilárd eleinte serkentőszereket sejt a javuló teljesítmény mögött, ám...Tovább olvasom

A Tanár 4. évad 8. rész

Néhány hétig Nikol nagymamája, Ági mama helyettesíti a lebetegedett iskolatitkárt. Nikol örül, hogy a mindig tettre kész, de nyugdíjazása óta tétlenül unatkozó expedagógus...Tovább olvasom

A Tanár 4. évad 9. rész

Lilla és Szilárd néhány napra befogadják Mihály lányát, Kálát. Eleinte nagyon örülnek a ,,szülői tesztüzemnek”, de a tökéletesnek tűnő, fegyelmezett lányról hamar kiderül, hogy...Tovább olvasom


Láttad már a sorozatot, vagy egy-két epizódot belőle? Mi a véleményed róla?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy × 1 =

Scroll to top