Alee és Manuel: Deja Vu – X-Faktor 2021 4. élő adás

Alee és Manuel a Deja Vu című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy a versenyző duettben is megállja a helyét! Görgess lejjebb és nézd meg a videót!

Gáspár Laci úgy érzi, ALEE becsapta őt? Csobot Adél és Gáspár Laci kritikával kezdték ALEE és Manuel duettjének értékelését, ugyanis Laci most sem tudott elmenni szó nélkül a rapper hamiskás éneklése mellett. Ezzel szemben Puskás Peti szerint ALEE-nak jót tesz Manuel és fejlődőképes az ének területén is.

Az énekes saját, Manuellel közösen írt dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A versenyző ezen az estén egy szóló produkcióval is színpadra lépett, amit itt tudsz megnézni: Nem felejtek

Alee és Manuel: Deja Vu (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a rapper, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb három előadója között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Annyit elárulhatok, hogy végül a még versenyben lévő két srác, Marci és ALEE között dőlt el a kiesés kérdése...

De térjünk vissza Alee és Manuel mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző a duettben is, amit lehetett! A sztárduettben előadott Deja Vu ezúttal döntőt ért!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 + 12 =

Scroll to top