Alee: Irigyeim – X-Faktor 2021 2. élő adás

Alee a Irigyeim című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Alee továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

ALEE őszintén vallott fájdalmas múltjáról: „Kitaszított lélek voltam”. A srác iszonyú emlékeket osztott meg a nézőkkel. „Volt, hogy megvertek, érzelmileg zsaroltak”.

Puskás Peti ALEE-nak: „Ez hibátlan produkció volt”. ByeAlex mentoráltja ismét egy saját dallal lépett színpadra az X-Faktor második élő show-jában, amivel ezúttal is hatalmas sikert aratott.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett ByeAlex másik versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Alee továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Alee: Irigyeim (Saját dal)

A dal eredeti előadója, Saját dal sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted: az X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza Alee mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Irigyeim című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a fiatal rapper következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített a versenyző. Alee a Salsa című dallal elérte, hogy az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 + öt =

Scroll to top