Alee: Nem felejtek – X-Faktor 2021 4. élő adás

Alee a Nem felejtek című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Alee tovább jutott a döntőbe! Görgess lejjebb a videóhoz!

Csobot Adél sokkolta kritikájával ByeAlexet. Puskás Peti szerint az este egyik legjobb produkciója volt ALEE záró fellépése, Csobot Adélt viszont nem sikerült meggyőznie erről. ALEE visszatért ahhoz a stílushoz, ami igazán jól áll neki. És ez bejött!

Az énekes most is saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen rappel egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Alee tovább jutott a döntőbe!

Alee: Nem felejtek (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb három versenyzője között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Alee mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! A Nem felejtek ezúttal döntőt ért!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

húsz − hét =

Scroll to top