Alee: Salsa – X-Faktor 2021 3. élő adás

Alee a Salsa című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Alee az este folyamán még egy produkciót bemutathatott. Görgess lejjebb a videóhoz!

Csobot Adél szerint nem volt átütő ALEE produkciója? ByeAlex szerint a fiúnak ezúttal is sikerült egy „slágerzenével” a színpadra állnia, de mentortársai nem osztották a véleményét.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Alee az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Alee: Salsa (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Alee mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Salsa című dalt előadta!…

Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a rapper következő fellépése is igazolta! A második körben is remekül teljesített a versenyző. Alee a Vége című dallal elérte, hogy továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × 3 =

Scroll to top