Alee: Vége – X-Faktor 2021 3. élő adás

Alee a Vége című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Alee továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Laci ALEE-nak: „Neked nem kell énekelni”. A mentor heves vitába keveredett ByeAlex-szel, miután elmondta véleményét a fiú második produkciójáról.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Alee továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Alee: Vége (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

Frissítés! Hogy ott a helye a legjobbak között, azt a fiatal srác következő fellépései is igazolták! December 11-én, a negyedik élő showban duettben és szólóban is remekül teljesített a versenyző. Alee a Nem felejtek című dallal visszatért az eredeti stílusához és továbbjutott a döntőbe!

De térjünk vissza Alee mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Vége című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenöt + 8 =

Scroll to top