Az újonc sorozat 3. évad

Az újonc sorozat 3. évad

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Hivatalos előzetes

Eredeti cím: The Rookie

Szereplők: Nathan Fillion, Titus Makin, Eric Winter, Alyssa Diaz,
Rendező: Alexi Hawley
Műfaj: Vígjáték

Sorozat premier az AXN csatornán!

Miről szól Az Újonc sorozat 3. évada?

Az újrakezdés sohasem könnyű, főleg nem a vidékről érkezett John Nolan számára, aki az életét megváltoztató esemény után próbálja megvalósítani álmát, hogy Los Angeles-i rendőr legyen.

A rendőrség legidősebb újoncaként a felettesei közül néhányan szkeptikusan szemlélik, és egy igazi csődtömegnek tartják. Ha nem képes tartani a lépést a fiatalabb zsarukkal és a bűnözőkkel, akkor azzal életeket tehet kockára, beleértve a sajátját is.

De ha képes saját előnyére használni élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, akkor akár sikeres is lehet életének ezen új szakaszában.

Az Újonc epizódok tartalma

3. évad 1. rész

A kiképzés vége felé Nolan hatalmas kihívással találja szembe magát rendőrtisztként, amikor számot kell vetnie azokkal a döntéseivel, amelyeket az igazság keresése során korábban hozott.

3. évad 2. rész

Egy közösségi rendészeti központ élére nevezik ki Nolant és Harpert azzal a céllal, hogy újraépítsék a központ hírnevét.

3. évad 3. rész

Nolan édesanyja váratlan látogatást tesz egy felbontott jegyességet követően. Grey őrmester nyugdíjba akar vonulni.

3. évad 4. rész

Jackson West rendőrtiszt kapcsolata Stantonnal, az új kiképzőtiszttel, egyre csak romlik, ezért Grey őrmesterrel próbálnak meg megoldást találni a helyzetre.

3. évad 5. rész

Nolant túszul ejti egy férfi, akinek nincs vesztenivalója. Jackson és kiképzőtisztje, Doug Stanton kapcsolata kritikus pontra ér, és ez akár Jackson karrierjébe is kerülhet.

3. évad 6. rész

Nolan azon döntése, hogy visszatér az iskolába, és kiképzőtisztnek tanul, sokkal nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt ő gondolta. Chen fontolgatja, hogy fedett nyomozói munkát vállal azt követően, hogy lehetősége volt belekóstolni az ilyen megbízatásokba.

3. évad 7. rész

Nolan azon döntése, hogy visszatér az iskolába, és kiképzőtisztnek tanul, sokkal nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt ő gondolta. Chen fontolgatja, hogy fedett nyomozói munkát vállal azt követően, hogy lehetősége volt belekóstolni az ilyen megbízatásokba.

3. évad 8. rész

A csapat megízlelheti a valós eseményeken alapuló bűnügyi dokumentumsorozatok világát, miközben egy olyan korábbi gyerekszínésszel kapcsolatos új ügyön dolgoznak, akit felnőtt korára egy egész kultusz vett körül.

3. évad 9. rész

Egy gyerekrablással kapcsolatos riasztás során a csapat az idővel fut versenyt, hogy megtaláljanak egy újszülött kisbabát, akit egy helyi kórházból raboltak el. Mindeközben West és Chen utolsó műszakjukat töltik újoncként, Nolan viszont további 30 napig folytatja.

3. évad 10. rész

Harper és Nolan egy folyamatban lévő bankrabláshoz indul, ahol rájönnek, hogy a rabló indítékai sokkal összetettebbek, és nem csak pénzt szeretne. Nem teljesen az elképzelések szerint alakul West és Chen első olyan napja, ahol nem kíséri őket kiképzőtiszt.

3. évad 11. rész

Két újonc érkezik a Wilshire állomásra – Lucy féltékeny lesz arra, ahogy a kiképzőtisztje az újakkal bánik. John professzora egy olyan zavaró üggyel keresi fel az őrmestert, amely egy éjszaka alatt jelentéktelenből rémisztő méretű problémává duzzad.

3. évad 12. rész

Miután fiával, Henryvel a kórházba rohan azt követően, hogy a fiú otthon összeomlott, Nolan találkozik volt feleségével Sarah-val, mivel együtt kell kitalálniuk, miként segíthetnek fiukon. Mindeközben Lopez nyomozó rájön, hogy a „La Fiera” ugyanabban a kórházban tartózkodik, és meg akarja tudni, hogy miért.

3. évad 13. rész

Nolan és Bradford azt reméli, hogy együtt megakadályozhatnak egy drogháborút még azelőtt, hogy ártatlan életeket követelne. Mindeközben Harper azt reméli, hogy felkészítheti Chent a fedett nyomozói munkára.

3. évad 14. rész

Nolan apró sérüléseket szerez, miközben egy bolti tolvajt üldöz, a helyi ügyész viszont Nolan akarata ellenére is testi sértéssel szeretné megvádolni a gyanúsítottat. Mindeközben Lucy fedett nyomozói munkát vállal, Lopez esküvőjének helyszínét lefoglalja az FBI, Nolan pedig találkozik az új szomszédjával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy + 17 =

Scroll to top