Balázs Alex (Alee): Pillanatkép – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője Balázs Alex (Alee) a Pillanatkép című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! Balázs Alex (Alee) tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

Csobot Adél és Gáspár Laci állva tapsoltak a szám után. Utóbbi meg is könnyezte az előadást.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három énekes, akiket magával vitt a mentorházba ByeAlex:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte Balázs Alex (Alee), hogy az élő showba szerepeljen?

Balázs Alex (Alee): Pillanatkép

A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult pocsék, értékelhetetlen előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben ByeAlex dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesített. Alee a Menned kell című dallal továbbjutott a következő élő showba.

De térjünk vissza Balázs Alex (Alee) mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Pillanatkép című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

11 + 9 =

Scroll to top