Balázs Alex (Alee) videóklipje: Nincsen gond

Balázs Alex az X-Faktor 2021-es tehetségkutatójában tűnt fel és pár hét alatt már egy egész ország tudja, hogy kicsoda Ő. A műsor legpörgősebb nyelvű rappere óriási sikereket ért el a videómegosztó csatornán!

A Youtube népe Alee-ként ismeri, ahol a saját szerzeményű dalát Nincsen gond címmel lehet megtekinteni. A dal az X-Faktor Tábor második napján Leszarom címmel aratott hatalmas sikert!

Nézd meg a klippet, aztán mesélek még Alexről:

ALEE – Nincsen gond

Neked hogy tetszett? Ugye, hogy megmarad az ember fülében a szöveg és a dallam is?

Úgy tűnik, hogy Alee már nem menekülhet meg attól, hogy sztár legyen a hazai könnyűzenei életben.

Pedig nem sokon múlt, hogy eljutott idáig.

Balázs Alex a tehetségkutató Válogatóján EyEy című saját szerzeményével tűnt fel először. A versenyző azonnal lenyűgözte a mentorokat, így egyértelmű volt, hogy a Táborban ismét hallhatjuk őt.

Az X-Faktor második fordulójának csoportos feladata azonban nem úgy sikerült, ahogy azt a 16 éves rapper tervezte. Az utolsó pillanatban írta meg a dalát. A rapszöveg olvasása ellenére mégis továbbjutott, és a székes feladatnál bebizonyította, hogy nem hiába!

Mások ezzel a viselkedéssel eleve elvágták magukat, de a mentorok meglátták Alleban a tehetséget és továbbjuttatták.

És akkor jött az X-Faktor tábor, ahol robbantott Balázs Alex! Sőt, azóta Alee a Mentorok Házában is remekelt!

A tábor második napján Leszarom című dalával állt színpadra, amihez Nincsen gond címmel klip is készült. (Ezt láthatod fenn) Produkciója azonnal széket érdemelt, és ezzel a rapper továbbjutott a Mentorházba ByeAlex versenyzőjeként.

Amikor ez az írás készül, még nem tudjuk, hogy szerepel Alee az X-Faktorban. De már így is hatalmas rajongó tábora van! A Nincsen gond című klipje három nap alatt túl lépte az egymilliós nézettséget!

Címlap fotó: Youtube

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × öt =

Scroll to top