Bébi úr újra munkában animációs sorozat

Bébi úr újra munkában animációs sorozat új részekkel 2022. május 1-től!

Bébi úr újra munkában a Minimaxon

Az alábbiakból kiderül, hogy mikor indul pontosan az új amerikai animációs sorozat a Minimaxon. A csatorna közleményéből:

Bébi úr újra munkában – vadonatúj részek a Minimaxon

Megvan mikor indul a gyerekeknek szóló sorozat!

Május 1-től, esténként 19:00-tól vadonatúj részekkel érkezik a Minimaxra a Bébi úr újra munkában című amerikai családi animációs sorozat.

A sorozat címe alapján talán abszurdnak tűnhet, ám ha mélyebbre tekintünk, bőven tartogat fontos üzenetet gyerekeknek (kicsiknek, nagyoknak) és szülőknek egyaránt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a sorozat csupán egy totyogóról szól, aki a hőn áhított előléptetésért törtet. Leginkább görbetükröt állít a mai kornak azzal, mennyire helytelen hidegnek és számítónak lenni, figyelmen kívül hagyva mindazt, ami igazán fontos az életben.

A széria egyik fontos erénye, hogy játékosan ismerteti meg a kicsiket a helyes erkölcsi mércékkel, a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve – mindezt rendkívül szellemesen, humorral átszőve.

Az előzmények

Azoknak, akik most ismerkednek a sorozattal, az előzményekről röviden: Az Oscar-díjra jelölt mozifilm cselekménye után Bébi úr bátyjával közösen a Bébi Rt. ügyes-bajos teendőit intézi, miközben a lehetetlent próbálják elérni, azaz a munka és a magánélet közötti egyensúlyt létrehozni a modern dolgozó, tevékenykedő baba számára.

Tartalom

Új részekkel jön a Bébi úr újra munkában

A sorozat folytatásában a vezérigazgató nélkül maradt Bébi Rt. feltörekvő tagjai gyorsan bemutatnak egy áttörést jelentő „bűzmentes szérumot”, amely biztosítja, hogy a babák mindig a lehető legjobb illatúak legyenek.

A történet ezen pontján nem meglepő, hogy a vállalat legnagyobb ellenfelei is szeretnék megkaparintani a szupertitkos szert, így főhősünk kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy a szérum ne kerülhessen vetélytársaik kezébe. Ennek okán megbízható nagytestvéréhez, Timhez fordul segítségért, vele karöltve szövetséget köt egy régi ellenségével.

Az új csapattal felállva a fent említett veszélyek mellett Bébi úr azon is dolgozik, hogy visszaszerezze a Bébi Rt. legjobb vezérigazgatója címet.

Premier: Minimax

Forrás, fotók: AMC Networks

Bébi úr újra munkában előzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × négy =

Scroll to top