Csiszár István: Thunderstruck – Sztárban Sztár leszek 2021

A Sztárban Sztár leszek 7. adásában Csiszár István a Thunderstruck című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció továbbjutást, vagy kiesést jelentett a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Az AC/DC énekeseként, Brian Johnson-ként lépett színpadra az elődöntőben Csiszár István!

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az az öt énekes, akik továbbjutottak a következő élő showba:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár Leszek! 7. élő show 2021. november 14-én ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Jogosan énekel majd jövő vasárnap a Sztárban Sztár színpadán Csiszár István?

Csiszár István: Thunderstruck

A dal eredeti előadója, AC/DC sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es Sztárban Sztár leszek ezen az estén is tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a Döntőben is remekül teljesített. Csiszár István az I Want To Break Free című dallal beénekelte magát a nézők szívébe.

De térjünk vissza Csiszár István produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Thunderstruck című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

13 − hét =

Scroll to top