Dallos Bogi: New Rules – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 5. adásában Dallos Bogi a New Rules című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

A szuperszexi és menő popdíva, Dua Lipa bőrébe bújva elképesztő produkcióval állt a nézők és a zsűri elé Dallos Bogi. Nézd vissza Te is a produkciót!

Az ötödik élő showban 8 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted az adás összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022 5. élő showja 2022. március 6-án, vasárnap este ismét óriási rendkívüli alakításokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Dallos Bogi kiesést érdemelt volna? Te hogy döntöttél volna?

Dallos Bogi: New Rules

A dal eredeti előadója: Dua Lipa. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A Sztárban Sztár 8. évadának ez a showja tele volt remek előadásokkal, hihetetlen átváltozásokkal!

Mint ahogy korábban is...

A showban fellépő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Dallos Bogi produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a New Rules című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És mégis kiesett a Sztárban Sztárból. Sajnálom!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es műsorfolyamban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek a korábbiaknál nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

De ne szaporítsuk tovább a szót!

AZ énekes a 2022-es Sztárban Sztár 5. élő showban a New Rules című dalt adta elő. Ezzel mégis kiesett a Sztárban Sztárból. Sajnálom!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

17 + hét =

Scroll to top