Mikor jön a Disney+ Magyarországra? Itt a dátum!

Ilyen filmeket mutat be a Disney+ Magyarországon

A Disney+ Magyarországon június 14-én indul, attól kezdve lesz elérhető a magyar előfizetők számára is. Mennyibe fog kerülni és hogyan lehet 2 hónap árát megspórolni az előfizetésből? A Disney Magyarország közleményéből kiderül.

Eldőlt, hogy mikor jön a Disney+ Magyarországra

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én indul. A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

Két hónap ingyen... Vagy egy bevezető akció keretében még több Disney plusz kedvezmény!

A Disney+ számtalan sikeres, világszerte népszerű alkotással várja a nézőket. Kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A gazdag választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát.

Olvasd tovább a kép alatt, mert konkrét filmcímeket és sorozatokat is elárulunk!

Jelenetfotó a Boba Fett könyve sorozatból

Jelenetfotó a Boba Fett könyve sorozatból

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől.

A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved.

Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Jelenetfotó az Oscar-jelölt Luca című animációs filmből

A Disney+ nem feledkezik meg a gyerekekről sem

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja. (Legfelső fotón)

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például az Oscar-díjra jelölt „Free Guy” akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-szal, „A Simpson család” és „A Grace klinika” ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa” című sorozatot.

Az első évadban Jeff Goldblum elkaluzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden egyes epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is.

A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

További információk és Disney+ előfizetés: a Disneyplus.com oldalon.

Összefoglalva

Megtudhattad, hogy mikor lesz a Disney+ Magyarországon is elérhető és mennyibe fog kerülni az új streaming szolgáltatás. Sőt, a spórolásra is kaptál tippet: egyben fizetve olcsóbb! Szemezgettünk a kínálatból is, így már most eldöntheted, érdemes-e előfizetned a szolgáltatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × öt =

Scroll to top