Eldőlt: Árpa Attila lesz A Nagy Ő 2022-ben! Hivatalos!

Eddig is hallani lehetett, de most már biztos: Árpa Attila lesz A Nagy Ő 2022-ben, az ő kegyeiért versengenek majd a hölgyek. Tóth Dávid párra lelt a 2021-es évadban, ám Laurával a szerelmük nem tartott sokáig. Vajon Árpa Attilának nagyobb szerencséje lesz a társkereső műsorban?

A műsor idén ősszel indul. Ám azok a hölgyek, akik kedvet éreznek a szerepléshez és szívesen megismerkednének Attilával, már most jelentkezhetnek!

Bővebb információ a TV2 sajtóközleményéből:

Árpa Attila kalandvágyból érkezik A Nagy Ő műsorába

Árpa Attila lesz A Nagy Ő 2022-ben
Árpa Attila elmondja miért szerepel a műsorban és ki az első számú nő az életében

2022-ben újra megnyitja kapuit a Bachelor – A Nagy Ő rezidenciája, ahol ezúttal Árpa Attila keresi szíve választottját. A TV2 párkereső műsorába már várják a szerelemre vágyó hölgyek jelentkezését.

Idén ősszel egy olyan híresség keresi társát ország-világ előtt, akinek érzelmes oldalát eddig csak nagyon kevesen ismerhették. Az ország egyik legmacsóbb színész-rendezője, a sportban is sikeres Árpa Attila lesz a Bachelor – A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan” szeretné megtalálni élete párját.

Tudja, hogy szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

Miért egy tv műsorban keresi a szerelmet?

– Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést. – magyarázza 2022 bachelor-ja, aki a párkereső reality-t egy korszak végének is tekinti.

Az első számú nő Árpa Attila életében

– Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelor-tól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben. – monda el Árpa, aki azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak. De milyen A Nagy Ő számára tökéletes nő?

Milyen az ideális nő Árpa Attila számára?

– Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató produkció lesz a Bachelor – A Nagy Ő idén. – zárta sorait Árpa Attila.

A műsor évtizedes sikerének egyik titka, hogy az érzelmek széles skáláját felvonultatja, legyen szó örömről, bánatról, szerelemről, barátságról, intrikáról vagy épp féltékenységről. A főszereplő agglegény vívódásai mellett a párjelöltek egymás közti kapcsolatai is számos konfliktust eredményeznek, hiszen az együtt töltött hetek alatt senki sem titkolhatja a valódi személyiségét.

A műsorba már várják azoknak a nagykorú hölgyeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, meg tudnák hódítani Árpa Attila szívét.

Összefoglaló: Árpa Attila lesz A Nagy Ő 2022-ben

Nem kell tovább találgatni, eldőlt, hogy Árpa Attila lesz A Nagy Ő 2022-ben. Ebből az írásból – egyebek mellett azt is megtudhattad, hogy miért szerepel a műsorban és ki az első számú nő az életében. A műsor készítői már várják a hölgyek jelentkezését!

Hölgyeim, a lehetőség adott! Élnének vele?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

19 + egy =

Scroll to top