Elkezdődött a Konyhafőnök 2022-es évada

Ez a legendák évada – elindult A Konyhafőnök legújabb szériája

Elkezdődött a Konyhafőnök 2022-es évada

Hogy kezdődött a Konyhafőnök 2022-es adás sorozata? A gasztro verseny első adásai a válogatók, ahol eldől, hogy ki kap kötényt a zsűritől és ki az, akinek nem sikerül továbbjutnia.

A 2022-es évad első adása* május 2-án este került képernyőre.

Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Elkezdődött A Konyhafőnök - Legendás évadhoz terítünk évada

Ezúttal legendás évadra terít A Konyhafőnök – a népszerű zsűrit minden héten legendák fogják segíteni, akik igyekeznek megnehezíteni a versenyzők dolgát. Sőt, a gasztro reality legújabb szériájában egy nemzetközi legenda is érkezik a zsűripultba!

Ez már a gasztro műsor 9. évada! Ha kíváncsi vagy rá, kik a Konyhafőnök nyertesei, kik nyertek korábban, akkor kattints a linkre!

De térjünk vissza az új évadra!

Úgy indult a műsor, hogy bevonult a stúdióba Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is – megkezdődött a versenyzők kiválasztása. A Konyhafőnök új évadának első két adásában kiderül kik azok, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért zajló versenybe.

Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos

A Válogató adásokban közel 100 versenyző-jelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a népszerű zsűrit. A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba!

De Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy "igen"-nel is ringbe szállhatnak a fődíjért.

A hobbiszakácsok az ország minden pontjáról érkeztek, rengeteg szakma és korosztály képviselteti magát. Így az első Válogató adás is bővelkedett extrém fazonokban, bizarr alapanyagokban és drámai fordulatokban!

Az egyik versenyző – egy táncművész – két éve veszítette el a lábát. Egy másik kutyakekszből készítette fogást a séfek számára – akik ki is akadtak rendesen!

A Konyhafőnök konyhája minden hétköznap este 20 órától nyit az RTL Klub műsorán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × öt =

Scroll to top