Emilio: Lady N – Sztárban Sztár 2022

A Sztárban Sztár 8. évadának 1. adásában Emilio a Lady N című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

A magyar tánczene egyik ikonikus előadójának, azaz Korda Györgynek a bőrébe bújva hívta táncba Lady N-t Emilio az első élő show-ban! 36 pontot kapott a zsűritől.

Az első élő showban 12 énekes/színész lépett a színpadra. Itt megnézheted az adás összefoglalőját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022. évadának 1. élő showja 2022. február 6-án, vasárnap este ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén volt jobb, mint Emilio?

Emilio: Lady N

A dal eredeti előadója: Korda György. Vajon neki hogy sikerült volna élő adásban ez a produkció? A 2022-es Sztárban Sztár ezen az estén tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Emilio produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Lady N című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a 2. élő showban is remekül teljesített. Emilio a Zoltán Erika medley című dallal továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!.

Több változás is volt a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhattak a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővült a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatták be látványos produkcióikat.

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

14 − 6 =

Scroll to top