Kiderült ki lesz az Észbontók új műsorvezetője

Az Észbontók a Viasat3 egyik legnépszerűbb műsora. 2022 tavaszán kezdődik az új évad, melynek új műsorvezetővel indul neki a csatorna.

Kiss Ádám az Észbontók 2022 műsorvezetője

Kiss Ádám vezeti az Észbontók 2022 műsorát

Nem csak új évad kezdődik idén, de lesz még egy Észbontók újdonság is. De erről kicsit később.

Most térjünk vissza a tudatlanság alapú vetélkedő új évadára!

Mert idén tavasszal sem lesz hiány a vidám pillanatokból, ugyanis jön hazánk nem mindennapi vetélkedője, az Észbontók folytatása.

Azonban nem a megszokott műsorvezető fog beköszönni a vetélkedő show elején.

A 10. évadban a játékosokat és a celebeket új házigazda várja, a jubileumi epizódokban a népszerű humorista, Kiss Ádám garantálja a felhőtlen szórakozást.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam” – mondta Kiss Ádám.

A különleges évad mellett a produkció készítői még egy újdonsággal készülnek a közönség számára: a várva várt premier előtt ugyanis jön a VIASAT3-ra az Észbontók Best Of, amiben az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait élhetjük át újra.

A rendhagyó adások során kedvenc hírességeink is visszatérnek majd, hogy elmeséljék a műsorral és a játékostársakkal kapcsolatos élményeiket.

Összegezve

Kiderült, hogy új műsorvezetővel lesz Észbontók  2022-ben. Az új évad előtt lesz egy Észbontók Best Of is. Humor, móka, kacagás a tudattalanság vetélkedőjében. A műsor rajongóinak ez egy remek hír.

És neked?

Forrás: Viasat3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három + egy =

Scroll to top