Exatlon All Stars 2022 szereplők: Bajnokok és Kihívók

Jön az extrém sport reality végjátéka!

2022-ben kezdetét veszi az Exatlon Hungary All Star – A végjáték. A TV2 népszerű extrém sport-realityje január 3-án tér vissza a képernyőre. Ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdenek meg egymással, az eddigi legkeményebb harc vár a versenyzőkre.

Hogy áll fel a kék színekben versenyző Kihívók és a piros színekben küzdő Bajnokok csapata? A TV2 közleményéből az is kiderül.

Azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy a műsorvezető Palik László helyét ki veszi át… Mert ő biztosan nem lesz ott Dominikán.

Frissítés! Kiderült ki az Exatlon Hungary új műsorvezetője! A linkre kattintva megnézheted és sok érdekességet is megtudhatsz róla!

A 2022-es Exatlon bajnokai és kihívói

Tíz Bajnok és tíz Kihívó kezdi meg a mindent eldöntő összecsapást a Dominikai Köztársaságban, ahol új pályák, új kihívások és soha nem látott játékelemek várnak a versenyzőkre.

Visszatér többek között Dr. Busa Gabriella, Huszti Kata, Pap Dorci, Ungvári Miklós, Esztergályos Patrik, Mischinger Péter, Kása András, Novák Zalán és Kempf Zozo is.

3 évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: január 3-án jön az Exatlon Hungary All Star – A végjáték. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, most pedig már nem titok, ki az a tíz Bajnok és tíz Kihívó, aki megkezdi a mindent eldöntő összecsapást az Exatlon Hungary legújabb évadában. Abban az évadban, ahol a versenyzők egy pillanatig sem érezhetik magukat biztonságban.

Exatlon All Stars 2022 szereplők: A Bajnokok

Exatlon All Stars 2022 szereplők: A Bajnokok

A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még a 2021-ben, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Exatlon All Stars 2022 szereplők: A Kihívók

Exatlon All Stars 2022 szereplők: A Kihívók
Új! Sokáig titok volt, a TV2 csak nagy sokára árulta el, hogy kik a Sztárban Sztár 2022 szereplők. A linkre kattintva megnézheted az énekesek teljes névsorát!

Akik mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

FRISSÍTÉS: Két Kihívó csatlakozott az Ázsia Expressz 3. évadához! Részletek, szereplők itt!

A TV2 népszerű extrém sport reality-jének történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Vajon kik lesznek azok, akik csatlakozhatnak az Exatlon nyertesek szűk táborához? Minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők és az is eldől, ezúttal a Bajnokok vagy a Kihívók szurkolói örülhetnek majd a végső győzelemnek.

A versenyzők készen állnak, január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star – A végjáték! A 2022-es Exatlon kiesői a linkre kattintva tekinthetők meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × 3 =

Scroll to top