Exatlon Hungary All Star – Palik László nélkül

Exatlon Hungary All Star évaddal tér vissza a TV2-re a Bajnokok és a Kihívók sport vetélkedője. A korábbi hírek szerint Palik László már nem lesz ott a versenyzők mellett. Így a versenyzők mellett a műsorvezető személye sem ismert (egyelőre).

3 évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: jön az Exatlon Hungary All Star.

Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, ám ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással, egy mindent eldöntő összecsapásban.

Kik legyenek az Exatlon Hungary All Star versenyzők?

Te is beleszólhatsz abba, hogy kik versenyezzenek egymással a következő évadban, de erről egy kicsit később.

Előbb lássuk, mit tudunk az új évadról!

A TV2 népszerű extrém sport reality-jének történetében hamarosan új fejezet nyílik. A negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják majd a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatát, így minden eddiginél kiélezettebb párharcokra és feszült helyzetekre számíthatnak a rajongók.

Azóta már tudjuk, hogy a két csapat 10-10 főből áll majd. Hogy kik lesznek az Exatlon ALL Star 2022 szereplők? A linkre kattintva meg tudod nézni!

Az embert próbáló feladatokon túl meglepetésekben sem lesz hiány, ráadásul az örök ellentétek és az egykori szövetségek is új erőre kapnak, ezzel még fordulatosabb heteket ígérve. Ám az, hogy piros és kék színekben kik költözhetnek vissza a mesés Karib-térségbe, ezzel újabb esélyt kapva a győzelemre, valamint a Bajnokoknak most sikerül-e revansot venniük a Kihívókon, még várat magára.

A műsorfolyamot folyamatosan figyelemmel kísérjük itt az oldalon, megmutatjuk azt is, hogy hétről hétre ki esett ki az Exatlonból.

A nagy visszatérést megelőzően a produkció alkotói a tévénézők véleményére is kíváncsiak, így a rajongók most a műsor hivatalos felületein mondhatják el, kiket látnának legszívesebben az All Star csapataiban.

A műsorvezető személyén túl egyelőre az is nagy kérdés, ki lesz az Exatlon Hungary All Star riportere? (Frissítés: már nem kérdés, a linkre kattintva megnézheted!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × egy =

Scroll to top