Farm VIP 2021 szereplők: piros és sárga csapat

Farm VIP 2021 szereplők

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor elárulta, hogy november 22-én indul A Farm VIP legújabb évada. Ismét olyan ismert embereknek kell helyt állnia az önellátó gazdaságban, akik még sosem próbálták saját maguk előállítani a napi betevőt.

Az idei évadban is két csapat fog versenyezni egymással. A kékek a sárgák ellen harcolnak a végső győzelemért.

Egy régi-új szereplő is feltűnik a Farm VIP 2021-es adásaiban: Novák Zalán, a tavalyi évad győztese. Hogy mi lesz az ő feladata? Az alábbiakból az is kiderül.

A Farm VIP 2021 szereplői és egyéb információk a műsorról

Fischer Gábor a TV2 Csoport programigazgatója nyilvánosságra hozta, hogy november 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja.

Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

A műsorvezetők

A nomád, tanyasi élet útvesztőjében műsorvezetőként idén is Demcsák Zsuzsa kalauzolja majd a piros és sárga csapat sztárjait, a nélkülözhetetlen Gáspár Zsolti gazdával közösen.

De lássuk a legfontosabb szereplőket, a versenyzőket!

Farm VIP 2021 szereplők - A sárga csapat

Farm VIP 2021 - A sárga csapat

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd.

Farm VIP 2021 szereplők - A piros csapat

Farm VIP 2021 szereplők - A piros csapat

A pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével.

Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × egy =

Scroll to top