Ferenczi Kamilla: A csend – X-Faktor 2021 3. élő adás

Ferenczi Kamilla A csend című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Ferenczi Kamilla az este folyamán még egy produkciót bemutathatott. Görgess lejjebb a videóhoz!

Kamilla előadása nem volt meggyőző a mentoroknak. Gáspár Laci Ferenczi Kamillának: „Ezt nem engedheted meg". A kíméletlen kritika után Puskás Peti azonnal védelmébe vette egyetlen versenyben marad énekesét. Hiába, a lány korábban nagyon magasra tette a lécet!

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Ferenczi Kamilla az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Ferenczi Kamilla: A csend (Margaret Island)

A dal eredeti előadója a Margaret Island. Ez a zene a stúdió körülmények között elkészített, eredeti klipben nyilván másképp hangzik, mint egy televíziós élő showban. De így is remek volt!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy A csend című dalt előadta!…

Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! A harmadik élő showban, a második körben is remekül teljesített a versenyző. Ferenczi Kamilla az I Have Nothing című dallal továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 + tizennyolc =

Scroll to top