Ferenczi Kamilla: Dirty Dirty – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője Ferenczi Kamilla a Dirty Dirty című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! Ferenczi Kamilla tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

Óriásit hibázott Ferenczi Kamilla Gáspár Laci szerint. Míg Csobot Adél szerint egyértelmű, hogy Kamillának az Élő show-ban a helye, Lacit egyáltalán nem hatotta meg a lány.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három énekes, akiket magával vitt a mentorházba Puskás Peti:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte Ferenczi Kamilla, hogy az élő showba szerepeljen?

Ferenczi Kamilla: Dirty Dirty (Charlotte Cardin)

A dal eredeti előadója, Charlotte Cardin sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult gyengébb, amatőr előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben Puskás Peti dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesített. Ferenczi Kamilla az I will never love again című dallal továbbjutott a következő élő showba.

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Dirty Dirty című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − kettő =

Scroll to top