Ferenczi Kamilla: Egyedül Ballagok – X-Faktor 2021 2. élő adás

Ferenczi Kamilla a Egyedül Ballagok című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

ByeAlex Ferenczi Kamillának: „Te vagy a legnagyobb hangja ennek a műsornak”! Mind a négy mentor állva tapsolt a lány előadása után. Szerintük ez a produkció az X-Faktor Fináléjában is megállta volna a helyét.

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Puskás Peti többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Ferenczi Kamilla: Egyedül Ballagok (Váradi Roma Café)

A dal eredeti előadója, a Váradi Roma Café sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen? Természetesen Kamilla ott van az X-Faktor 3. élő adás versenyzői között!

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik az X-Faktor kiesői.

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített a versenyző. Ferenczi Kamilla A csend című dallal elérte, hogy az este folyamán még egy produkciót bemutathatott. (Sőt!)

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy az Egyedül Ballagok című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

10 + 17 =

Scroll to top