Ferenczi Kamilla: Hello – X-Faktor 2021 4. élő adás

Ferenczi Kamilla a Hello című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Ferenczi Kamilla tovább jutott a döntőbe! Görgess lejjebb a videóhoz!

ByeAlex csalódott: "Nem volt benne az az áttörő erő, amit én vártam”. A mentorok mind egyetértettek abban, hogy hiányérzetet hagyott maga után Kamilla produkciója, de Puskás Peti kiállt versenyzője mellett és szembeszállt a kritikákkal.

Egy olyan sláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Ferenczi Kamilla tovább jutott a döntőbe!

Ferenczi Kamilla: Hello (Adele)

A dal eredeti előadója, Adele. Szerintem ha meghallgatja ezt a felvételt, elégedett lehet!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb három versenyzője között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! A Hello ezúttal döntőt ért!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő − tíz =

Scroll to top