Ferenczi Kamilla: I Have Nothing – X-Faktor 2021 3. élő adás

Ferenczi Kamilla az I Have Nothing című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Laci szerint „ízléstelen” volt Ferenczi Kamilla produkciója. A mentor szerint a versenyző ezzel a dallal is hibázott a 3. élő show-ban, ami hallattán Puskás Peti nem találta a szavakat, és számonkérte a többiek kritikáját.

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Ferenczi Kamilla: I Have Nothing (Whitney Houston)

A dal eredeti előadója Whitney Houston. A stúdió körülmények között elkészített eredeti klipben nyilván másképp hangzik, mint egy televíziós élő showban. De így is remek volt!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

Frissítés! Hogy ott a helye a legjobbak között, azt az énekes következő fellépése is igazolta! December 11-én, a negyedik élő showban duettben és egyéni számmal is remekül teljesített a versenyző. Ferenczi Kamilla a Hello című dallal tovább jutott a döntőbe!

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy az I Have Nothing című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennégy − nyolc =

Scroll to top