Ferenczi Kamilla: I will never love again – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában Ferenczi Kamilla az I will never love again című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba. Görgess lejjebb a videóhoz!

A lány egy igazi győztes produkciót adott elő, amivel mind a négy mentort lenyűgözte. Így egyértelmű volt számukra, hogy Kamilla széket érdemel.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Puskás Peti többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Ferenczi Kamilla továbbjutott a következő élő showba.?

Ferenczi Kamilla: I will never love again (Lady Gaga)

A dal eredeti előadója, Lady Gaga sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor első élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza Ferenczi Kamilla mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy az I will never love again című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a következő megmérettetés is igazolta! November 27-én, a második élő showban is remekül teljesített a versenyző. Ferenczi Kamilla az Egyedül Ballagok című dallal továbbjutott a következő élő adásba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

9 + tíz =

Scroll to top