Kiderült mikor folytatódik a Keresztanyu az RTL Klubon!

Róza mama, a “Keresztanyu” a 3. évadban is: Molnár Piroska

Molnár Piroska a Keresztanyu 3. évadában

A Keresztanyu új epizódjai 2022-ben kerülnek képernyőre az RTL Klubon. És nem csak ott, mert az epizódok elérhetők lesznek az interneten is! Már nem kell sokat várni az egyik legsikeresebb magyar vígjáték sorozat folytatására – ahogy az az RTL Magyarország közleményéből kiderül.

Nézd meg pontosan mikor kezdődik a Keresztanyu 3. évada, kik lesznek a szereplők, mit tartogat a folytatás és hol tudod követni a makkosszállási történéseket:

A 3. évaddal folytatódik a Keresztanyu 2022. január 3-án

Kezdődhet a harmadik felvonás? A válasz: Igen! Ugyanis a Keresztanyu és családja visszatér a képernyőre.

Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 3. évadban sem lesz hiány. A sorozat epizódjai a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületen érhetők el.

A Keresztanyu első  két évada  óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, akik töretlen lelkesedéssel követték nyomon Róza mama és családja életét.

A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének.

A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni - több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

Mi lesz a 3. évadban?

A Keresztanyu folytatásban Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett, Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá.

A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollegái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét fel-hők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a "másik oldalra".

A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését.

Az új évad szereplői – régi és új karakterek

Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama), Gálvölgyi János (Rendőrfőnök), Hernádi Judit (Ludmilla), Kékesi Gábor (Márk), Dobos Evelin (Petra) Szacsvay László (Szemereki), Lengyel Ferenc (Tivadar) Konfár Erik (Imi), Dóra Béla (Zénó), Ullmann Mónika (Mariann), Mihályfi Balázs (Lajos), Tóth Angelika (Laura) Maizác Fanni (Ildi), Németh Kristóf (Jóska), Balogh Anna (Timike), Gömöri András Máté (Zozó) Dzsupin Ibolya (Sárika), Magyar Attila (Oleg) Sajgál Erika (Kriszta), Józan László (Igor), Hunyadi Máté (Viktor), Nagy Feró (Babos) Ganxsta Zolee (Damil), Farkas Dénes (Bonifác), Koch-Bulla Zelda (Tatjana) Rátonyi Hajni (Elza néni), Fekete Györgyi (Klárika), Noé Viktor (Szkander), Mezei Léda (Gina), Petri Viktor (Karló), Gonda Kata (Viki) Janicsek Péter (Pityke), Szentiványi Zsolt (Zsiga), Kenderes Csaba (Jani)

Gyártó: Scripted Productions, Showrunner: Hámori Barbara.

Sorozatajánló!

Hasonlóan érdekesnek tűnik az RTL Klub következő magyar premier sorozata: A séf meg a többiek. Nézd meg a sorozat ajánlóját a linkre, vagy a képre kattintva!

Az epizódok előzetese a Csibészke magazin Keresztanyu sorozatajánlójában tekinthető meg.

Folytatódik a Keresztanyu! 2022.  január 3-tól minden hétköznap este az RTL Klubon, az epizódok a sugárzás után regisztrációval ingyenesen érhetők el az RTL Most felületen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhét − tizennégy =

Scroll to top