Gabriela Spanic Dancing with the Stars zsűritag lesz!

Gabriela Spanic Dancing with the Stars zsűritag
Molnár Andrea, Bereczki Zoltán, Gabriela Spanic, Kováts Gergely Csanád és Ördög Nóra

Gabriela Spanic Dancing with the Stars versenyzőből átkerül a túloldalra, beül a zsűri pult mögé. Vajon egyetlen alkalomról van szó, vagy eztán mindig öt fős lesz a pontozó csapat?

Közismert, hogy a Riszaviadalon a nézők nagy örömére egy tánc erejéig visszatértek az első évad sztárjai, ám a TV2 a jövő heti elődöntőre is meglepetéssel készül. A latin-amerikai telenovellák királynője, Gabriela Spanic is bírálja majd a táncos párokat!

Mit mond erről a szupersztár? Lássuk!

Gabriela Spanic nem fog szakmázni – neki más lesz a fontos

Jövő szombaton az öt versenyben maradt párosnak a tét minden eddiginél nagyobb, hiszen aki jól teljesít, bejut a Dancing with the Stars idei döntőjébe. A versenyzők ráadásul az elődöntőben nem 40, hanem 50 pontot zsebelhetnek be a zsűritől.

Ördög Nórához, Molnár Andreához, Bereczki Zoltánhoz és Kováts Gergely Csanádhoz ugyanis Gabriela Spanic is becsatlakozik.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a zsűrihez. De persze én nem vagyok táncos, így elsősorban nem szakmai szempontból értékelem majd a produkciókat. Tavaly megtanultam, hogy a tánc az érzésekről, az érzelmekról szól. Nálam azok lesznek nyerő pozícióban, akik megérintik a szívemet.” – árulta el Gabriela Spanic.

A Dancing with the Stars 2. évada szeptember 25-én kezdődött a TV2-n. A táncos show azóta szombat esténként látható a csatornán. A legutóbbi élő showban Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy hány adásból fog állni a szezon.

Az előző évad 10 részes volt, a jelenlegi viszont eggyel rövidebb lesz ennél. A Dancing with the Stars 2. évad november 20-án ér majd véget. Így az idei széria 10 helyett csak 9 adásból áll majd.

Azt tudtad, hogy a Dancing With The Stars egyik korábbi versenyzője jelentős szerepet, pontosabban főszerepet kap egy párkereső realityben? A 2020-as évadban Lissák Laura táncpartnereként versenyzett a műsorban.

Segítek: a műsor a decemberben kezdődő Nagy Ő, aki pedig társat keres, az Tóth Dávid. Ő keresi azt a hölgyet, aki a társa lehet az élete további részében.

De térjünk vissza a venezuelai modell, színésznőhöz!

Vajon Gabriela Spanic Dancing with the Stars zsűritag lesz a döntőben is?

Ez a kérdés eldőlt, sőt azóta az is kiderült, hogy ki nyerte meg a Dancing with The Stars 2021-es évadát! Ha megnézed a döntőről szóló összefoglalót, olvashatsz egy hatalmas bejelentésről is. A műsor jövőjéről volt szó, szerinted ki az, aki a bejelentést tette?

Gabriela Spanic!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

4 × 3 =

Scroll to top