Hadas Alfréd: Astronaut In The Ocean – Sztárban Sztár leszek 2021

A Sztárban Sztár leszek 8. adásában Hadas Alfréd a Astronaut In The Ocean című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a győzelmet Majka versenyzőjének. Görgess lejjebb a videóhoz!

Lehet-e a rappel a döntőig masírozni a Sztárban Sztár Leszekben? Ez már nem kérdés többé, hisz Alfréd megcsinálta!

Ha már Sztárban Sztár leszek 2021 győztes. Megnézheted, végül ki lett a ebben az évben a legsokoldalúbb előadó.

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár Leszek! 8. élő show, a DÖNTŐ 2021. november 20-án ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy sztárduettel próbálta meggyőzni a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted győzelmet ért ez az előadás? Vagy ezen az estén volt jobb, mint Hadas Alfréd?

Hadas Alfréd: Astronaut In The Ocean

A dal eredeti előadója, Masked Wolf sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es Sztárban Sztár leszek ezen az estén is tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatták, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segítette, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítottak ahhoz, akinek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Hadas Alfréd produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Astronaut In The Ocean című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × öt =

Scroll to top