Hadas Alfréd: Up – Sztárban Sztár leszek 2021

A Sztárban Sztár leszek 6. adásában Hadas Alfréd a Up című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció továbbjutást, vagy kiesést jelentett a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Nőként, Cardi B képében, igazi tüzes vadmacskaként pörgette a nyelvét a hatodik élő show-ban Hadas Alfréd

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a hat énekes, akik továbbjutottak a következő élő showba:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár Leszek! 6. élő show 2021. november 7-én ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Jogosan énekel majd jövő vasárnap a Sztárban Sztár színpadán Hadas Alfréd?

Hadas Alfréd: Up

A dal eredeti előadója, Cardi B sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es Sztárban Sztár leszek ezen az estén is tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Hadas Alfréd produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Up című dalt előadta!…

FRISSÍTÉS:Le a kalappal az raper előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az elődöntőben is remekül teljesített. Hadas Alfréd az It’s My Life című dallal berappelte magát a Sztárban Sztár leszek! döntőjébe.

Tudtad, hogy Hadas Alfréd, Majka csapatának versenyzője a Sztárban sztár leszek! előtt, 2019-ben próbálkozott az X-Faktor tehetségkutatóban is? Ott a mentorházban kiesett...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

11 + tizenhat =

Scroll to top