Kiderült mikor indul a Házasodna a gazda az RTL Klubon

A társkereső reality műsorvezetője ezútal is Nádai Anikó lesz

Házasodna a gazda 2022 - Nádai Anikó

A Házasodna a gazda az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immáron az ötödik évaddal jelentkezik 2022-ben. Az első adásra április 24-én, vasárnap este 19:50-kor kerül sor. A bevezető epizódban bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák. Minden további információ kiderül az RTL Magyarország közleményéből:

Április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

Ez történik a Házasodna a gazda első adásában

A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik és olyan is, aki díjugrató zsoké.

Az egyik gazdasszony a lótenyésztéssel keresi a kenyerét, míg másik önfenntartó gazdaságot üzemeltet. Van olyan gazda, aki azt sem titkolja, hogy eddig nőcsábász hírében állt, ám most eljött az idő, hogy megtalálja a gazdasszonyát, aki mellett révbe érhet. Az egyik gazda pedig olyan különleges lovag, aki legalább 200 lovasversenyen szerzett győzelmet.

A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Április 24-étől a műsor hivatalos oldalán várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző négy évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel.

Házasodna a gazda, április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon! A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL Most-on.

Házasodna a gazda 2022 Nádai Anikóval

Összefoglaló

Itt megnézhetted, hogy mikor indul pontosan a Házasodna a gazda az RTL Klubon. Mi történik az első adásban és ki lesz a műsorvezető? Minden kiderül a fentiekből. Ez egy egészen más típusú társkereső műsor lesz, mint a Nagy Ő. Ez tuti...

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

8 + három =

Scroll to top