Házasodna a gazda szereplők – itt vannak a 2022-es évad gazdái!

Nem kell tovább találgatni, hogy kik lesznek a Házasodna a gazda szereplők 2022-ben. Legalábbis ami a gazdákat illeti. A hozzájuk jelentkezőkre, aki meghódítanák a gazdák és a gazdaasszonyok szívét – még várni kell.

Elindult az RTL Klub társkereső műsora, az első adásban bemutatkoztak a gazdaasszonyok és a gazdák.

Vasárnap este 3 nő és 5 férfi mutatkozott be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A jelentkezőket, már várják a gazdasszonyok és gazdák!

Ők a Házasodna a gazda 2022 szereplők

A következőkben az összes gazdaasszony és gazda fotóját megnézhetik. Pár mondattal be is mutatjuk őket. Itt megtudhatja, hogyan lehet jelentkezni a műsorba, ha meg akarja ismerni őket!

Péter gazda

Lakatos Péter gazda

Péter gazda igazi újrakezdő, aki nem riad vissza az ismeretlentől, és kifejezetten keresi a kihívásokat. Olyan ember, aki minden helyzetben tudja, hogy mit is akar pontosan. Legyen szó a munkáról vagy magánéletről.

Ha szívesen megismerkednének Péterrel, akkor jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/peter oldalon, vagy írjanak Viberen a 06 30 995 95 95-ös számra mindössze ennyit: Péter.


Hanna gazdaasszony

Horváth Hanna

Hanna egy csupaszív nő, aki imádja, amit csinál. Legyen szó növénytermesztésről vagy állattenyésztésről, a siker garantált. Pozitív kisugárzásával, optimizmusával és humorával minden akadályt könnyedén vesz.

Ha az a vágyuk, hogy egy fantasztikus helyen egy ilyen fantasztikus nővel éljék le az életüket, az első lépést most kell megtenniük. Küldjék el Hanna nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/hanna oldalon.


Laci gazda

Bartalos László

Laci egy fiatalos, céltudatos férfi, aki szereti felhívni magára a figyelmet. A laza stílus azonban csak egy álca, mélyen legbelül Laci egy igazán érzelmes srác, aki készen áll arra, hogy jöjjön valaki, akit tiszta szívből szólíthat úgy, hogy „drága szerelmem”.

Ha Ön úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne Lacival, akkor nincs más dolga, mint elküldeni Laci gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálni a www.rtl.hu/gazda/laci oldalon.


Évi gazdaasszony

Csizik Éva

Évi egy határozott nő, de emellett érzékeny, romantikus és nagyon vágyik arra, hogy végre megtalálja azt a férfit, akivel kéz a kézben valóra válthatja az összes álmát, és aki kellőképpen értékelni és szeretni tudja őt.

Ha úgy érzi, hogy Ön lehet az a férfi, aki Évi minden vágyát valóra váltaná, akkor küldje el Évi gazdasszony nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/evi oldalon.


Róbert gazda

Varga Róbert

Robi a népmesék vidám, jószívű, őszinte, igazmondó juhásza, csak a pásztorbot helyett neki villáskulcs és hegesztőpisztoly van a kezében, és nem a birkákat tereli, hanem hatalmas traktorokat. Töretlen optimizmusa és pozitív kisugárzása miatt mellette lehetetlen rosszkedvűnek lenni, és ennél többet ő sem keres egy nőben. Robival az élet maga a megelevenedett vidéki romantika, ahol Robi választottjára biztonság és boldogság vár.

Amennyiben Robi életöröme átragadt Önökre is, és el tudnák képzelni, hogy a hátralevő éveket vele élik le, akkor fogják a telefonjukat, és Viberen küldjék el Robi nevét a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/robert oldalon.


Vera gazdasszony

Bene Veronika

Vera egy nyugodt, odaadó, igazi családanya, aki már csak arra vár, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki mindenben tudja őt támogatni. Akinek, ha kell, kiöntheti a lelkét, akivel  megoszthatja minden boldog pillanatát, aki mellett egy igazi nő lehet.

Ha úgy érzi, hogy Ön testesíti meg azt a férfit, akire Vera vágyik, akkor küldje el Vera nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/vera oldalon.


Alfonz gazda

Sándor Alfonz

Alfonz egy okos, kedves, mosolygós, talpig úriember, aki a mesés erdélyi tájon egy mesebeli kis falucskában él. Egy olyan fiú, aki mindenből szereti kihozni a maximumot, és aki fiatal kora ellenére egy őszinte, komoly kapcsolatra vágyik.

Ha úgy érzed, hogy te vagy az a lány, aki szívesen meghódítaná a fiatal, daliás, erdélyi herceget, akkor küldd el Alfonz gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálj a www.rtl.hu/gazda/alfonz oldalon.


Zsolt gazda

Kövesdy Zsolt

Zsolt egy modernkori Grál-lovag, aki figyelmes, romantikus, odaadó, és nem rest tenyerén hordani szíve választottját.

Ha úgy érzi, hogy Önnek Zsolt mellett lenne a helye, akkor küldje el Zsolt gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon.


Műsorajánló!

2022-ben indul az Ázsia Expressz 3 a TV2-n, kiderült, kik lesznek a szereplők és ki lesz a műsorvezető. Nézd meg a részleteket a linkre, vagy a képre kattintva!

Összegezve

Látható, hogy kik lesznek a Házasodna a gazda szereplők 2022-ben. Az első adásban 3 nő és 5 férfi mutatkozott be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője A gazdaasszonyok és a gazdák most azt várják, hogy kik jelentkeznek hozzájuk a műsorba. Kik szeretnének megismerkedni velük?

Túl vagyunk a bemutatkozáson, izgatottan várjuk a további adásokat!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhét + 15 =

Scroll to top