Az HBO Max 2022-ben érkezik Magyarországra

Az HBO Max-on láthatod majd, a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network filmjeit és sorozatait, valamint a Max Originals tartalmakat is. Az HBO Max 2022-ben érkezik Magyarországra!

 

Mi az az HBO MAX?

Az HBO Max™ a WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, amely a legmagasabb minőségű szórakozást kínálja. Az HBO Max az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és további sok más ikonikus márka kínálatából teszi elérhetővé a történetmesélés hatalmas választékát minden néző számára.

A platform 2020 májusában indult az Egyesült Államokban, majd 2021 júniusában bemutatott egy alacsonyabb árazású, hirdetésekkel támogatott szintet is. Az HBO Max globális bevezetése a közelmúltban kezdődött meg 39 latin-amerikai és karib-térségi piacon, Európába pedig az idei és a jövő év során érkezik meg, megkezdve az HBO márkájú streamingszolgáltatások fokozatos leváltását.

A WarnerMediáról

A WarnerMedia vezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely fogyasztói márkáin keresztül prémium és népszerű tartalmakat készít és sugároz a tehetséges műsorgyártók és újságírók széles körétől a globális közönség számára, olyan világhírű és közismert márkáin keresztül, mint az HBO, az HBO Max, a Warner Bros., a TNT, a TBS, a truTV, a CNN, a DC, a New Line, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és mások.

A szervezet magában foglalja a Xandr fejlett hirdetési megoldásait is, amelyek célja a márkák, kiadók és fogyasztók hirdetéseinek modernizálása. A WarnerMedia az AT&T Inc. (NYSE:T) része.

HBO MAX

2021. október 26-án indul az HBO MAX az első európai országokban

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a vadonatúj streamingélmény.

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, az árpontokat és sok minden mást.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) magas minőségű szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

„Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. „A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják.

„A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedül-ben-erkezik-magyarorszagraálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók” – tette hozzá Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója. „Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Az HBO Max azáltal teszi zökkenőmentessé a tartalmak felfedezését, hogy az egyedileg összeválogatott tartalmak és az egyéni ajánlások kombinációja révén minden egyes felhasználó számára testre szabott élményt nyújt, amely a lehető legnagyobb összhangban áll a fogyasztási szokásaival.

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).

Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az USA-n kívül is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × kettő =

Scroll to top