Mikor kezdődik a Hotel Margaret? Kik a szereplők?

Vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon

Hotel Margaret sorozat - RTL Klub

Az alábbiakból kiderül, hogy mikor indul pontosan az új magyar sorozat és kik lesznek a szereplők. Az RTL Klub sajtóközleményéből:

Hotel Margaret

Megvan mikor indul a sorozat!

Január 31-től, 21:10-kor, Hotel Margaret címmel, vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon.
A Drága örökösök és a Keresztanyu után a Scripted Productions egy új műfajban és egy saját fejlesztésű sorozatban próbálja ki magát.

A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is. A showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Hotel Margaret szereplők

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz.

A címszerepet Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok jeles színész.

A történet szerint Magyarország kedvenc influenszerei Tihanyba érkeznek egy neves díjátadóra, hogy kiderüljön ki lett közülük az év legsikeresebb videósa. A Hotel Margaret teljes személyzete készül a sztárok méltó fogadtatására, élükön a tulajdonossal, Margaret Asszonnyal és Dénessel, a szálloda igazgatójával, és az éppen 18. születésnapját ünneplő lányával, Kirával.

A díjátadó közben azonban egy elhibázott konfettiágyú kilövése után összeesik a nyertes a színpadon. Vajon véletlen baleset vagy szándékos gyilkosság történt? Pár lájk minden áldozatot megér?

Sorozatajánló!

Hasonlóan érdekesnek tűnik az RTL Klub következő magyar premier sorozata: A séf meg a többiek. Nézd meg a sorozat ajánlóját a linkre, vagy a képre kattintva!

A sorozat aktuális epizódjainak tartalmát a Csibészke Magazinban lehet majd nyomon követni: a sorozat tartalma itt!

Január 31-től, minden hétköznap 21:10-kor jön a Hotel Margaret, ahol pár lájk minden áldozatot megér...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

17 + tizenkettő =

Scroll to top