Imi Plaza: It’s a Sin – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője Imi Plaza a It's a Sin című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! Imi Plaza tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

"Egyedül megyek az Élő show-ba!” – Így reagált Gáspár Laci Imi Plaza hallatán. A mentor megsajnálta magát, miután a harmadik olyan produkciót hallotta a Mentorházban, ami nem győzte meg őt. Ennyire benézte eddig?

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három énekes, akiket magával vitt a mentorházba Gáspár Laci:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte Imi Plaza, hogy az élő show-ba szerepeljen?

Imi Plaza: It’s a Sin (Pet Shop Boys)

A dal eredeti előadója, Pet Shop Boys sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult gyengébb, amatőr előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben Gáspár Laci dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesített. Mégis: Imi Plaza a You're my heart, you're my soul című dallal sajnos búcsúzott az X-Faktortól.

De térjünk vissza Imi Plaza mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a It's a Sin című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × 4 =

Scroll to top