Impresszum

Minden jog fenntartva!

Tilos a Tvnezo.hu weboldal bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző, illetve az oldal írásbeli engedélye nélkül!

A felhasznált fotók, szövegek, szövegrészletek, beágyazott videók a tv csatornák sajtóanyagai. Erről itt olvashat bővebben: Az oldalon felhasznált fotók, videók

Jogi irányelvek

A tvnezo.hu oldalon történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy a látogató egyetért és elfogadja a Jogi irányelveket. Amennyiben a látogató a Jogi irányelveket mégsem fogadja el, úgy kérjük a tvnezo.hu weblap használatának mellőzésére!

Jogi irányelvek: A tvnezo.hu a tőle telhetően mindent megtesz az információk hitelességéért, de nem vállal kötelezettséget ezeknek az információknak a frissességére és valódiságukra, illetve a valódiságukból vagy valótlanságukból keletkező károkért a tvnezo.hu weboldal szerkesztőjét, tulajdonosát és a vele kapcsolatban álló személyeket semmilyen felelősség nem terheli.

 

Adatkezelés

A weboldal látogatója annak megtekintésével elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot.

A látogatók által önkéntesen megadott, egyes cikkekhez való hozzászóláshoz kapcsolódó adatok (e-mail cím, név) valódiságát nem ellenőrzi.

Az oldalon található Google hirdetésekről

A Google adatkezelési műveletei kapcsán itt talál információkat: Hogyan kezeli a Google az adatokat, amikor Ön a partnereink webhelyeit vagy alkalmazásait használja?

Üzemeltető:

Üzemeltető: Bokori Zoltán Árpád ev.
Adószám: 68839404-1-28
e-mail: info[@]csibeszkemagazin.hu
Székhely/levelezési cím: 9400 Sopron, Gensel Ádám u. 5/a

Tárhelyszolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: Tárhely Eu.
Ügyfélszolgálat: support@tarhely.eu
Telefon: 06-1-7892789

Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42

Web: https://tarhely.eu/

MTI Hírfelhasználó:

MTI Hírfelhasználó