Iszak Eszter elárulja, milyen érzésekkel várja az új feladatot

Iszak Eszter a Mokka új műsorvezetője
Iszak Eszter a TV2-höz igazolt

Rövid modell karrier és 7 éves VIVA tévés szereplés után hosszú kihagyás következett Iszak Eszti életében. Már ami a tévé szerepléseket illeti. Néha feltűnt egyik másik csatornán, állandó műsorban azonban mostanáig nem kapott szerepet.

Ez mostantól megváltozik!

Ugyanis Iszak Eszter személyében új műsorvezető érkezik a TV2 piacvezető reggeli magazinműsorába, a Mokkába. A rutinos tévésnek számító Eszter április 12-én kezdi meg a munkát, Istenes László mellett. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy másik műsorvezető távozik a Mokkától.

Hogy ki? Az is kiderül az alábbiakból.

A Mokka műsorvezetője lesz Iszak Eszter

A TV2 reggeli infotainment műsora, a Mokka idén lesz 18 éves, 2004 óta köszönti minden hétköznap reggel a nézőket. Műsorvezetőként rengeteg profi televíziós megfordult a székében.

A Mokka jelenlegi műsorvezetői, Orosz Barbara, Istenes László és Pachmann Péter mellé negyedikként egy olyan műsorvezető hölgy érkezik, aki fiatal kora ellenére sok éves televíziós tapasztalattal rendelkezik, ám reggeli magazinműsorban még nem próbálta ki magát.

Ő nem más, mint Iszak Eszter, aki 2013-ban diplomázott a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, hét éven keresztül a magyar zenecsatorna műsorvezetője volt és több kereskedelmi tévés magazinműsor házigazdájaként láthatták a nézők.

Új feladat, új Iszak Eszter?

- Nagyon várom az első munkanapomat a Róna utcában. Noha vezettem már élő műsort, ez a fajta reggeli magazinműsor másfajta koncentrációt, felkészültséget és temperamentumot kíván. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Laci és Pachmann Péter jelenléte megnyugtató lesz számomra. A zenetévés időszak óta eltelt 12 év, felnőttem, így a nézők egy „új” Iszak Esztert láthatnak majd a képernyőn, ami a külsőségekben is megnyilvánul majd. – mondta el Eszter, aki a búcsúzó Mádai Vivient váltja április 12-től.

Mádai Vivien hat év után távozik a műsorból, aki - elmondása szerint - itt vált felnőtté és rengeteg szép élménnyel és barátsággal lett gazdagabb.

A TV2 új arca április 12-én debütál a Mokkában, Istenes Lászlóval.

Forrás, fotók: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × 4 =

Scroll to top