Jó reggelt, Anya! sorozat 1. évad

Olasz misztikus családi sorozat

Jó reggel, Anya! sorozat 1. évad

A sorozat tartalma, epizód lista

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Eredeti cím / Angol cím: Buongiorno, Mamma! / Good Morning Mom

Szereplők: Raoul Bova, Maria Chiara Giannetta, Beatrice Arnera, Elena Funari, Ginevra Francesconi, Matteo Oscar Giuggioli, Domenico Diele, Marco Valerio Bartocci, Stella Egitto, Barbara Folchitto, Filippo Gili, Erasmo Genzini, Federico Cesari, Niccolo Ferrero, Serena Autieri
Műfaj: családi, misztikus
Gyártás éve: 2021
Premier: 2022. január 26-én, szombaton 20:40-kor.

Korhatár: 12 év
Hány részből áll az évad: 12

Az olasz misztikus családi sorozat premierje a Duna TV csatornán!

Miről szól a Jó reggelt, Anya! sorozat 1. évada?

Nagyszerű családi történet könnyek és nevetés, múlt és jelen, rejtély és igazság között.

Az igaz történeten alapuló széria a Borghi család mindennapjait mutatja be, akik a kegyetlen és drámai fordulatokkal dacolva bebizonyítják, hogy a nehézségek ellenére is lehetnek boldogok és együtt rendkívüli dolgokra képesek.

Guido Borghi iskolaigazgatónak négy gyermeke van: a már felnőtt Francesca, a kamasz Jacopo és Sole, valamint a kis Michelino.

Felesége, Anna Della Rosa, gazdag családból származó fényképész, egy agyvérzés következtében hét éve kómában fekszik otthon, szerettei körében. Az édesanya hirtelen jött és visszafordíthatatlan betegsége krízishelyzet elé állítja az apát, és a gyermekeket is, ennek ellenére kitartanak a bajban.

A férjnek nemcsak a családot kell összetartania, a kísértésekkel is el kell számolnia, de hű marad feleségéhez és a neki tett házassági esküjéhez.

A családtagok nem betegként tekintenek Annára, hanem egy teljes értékű anyaként, akinek ugyan át kell vállalni a feladatait a hétköznapokban, de mindig ott van, hogy meghallgassa és osztozzon mindenki örömében és bánatában.

A legidősebb lány megpróbálja átvenni édesanyja szerepét, a kamaszfiú éppen lázadó korszakát éli, a középső lánytestvér pedig mindenben szeretne mintagyerek lenni, miközben egy pillanatnyi hibás döntése miatt az ő élete is felfordul, és neki lenne a leginkább szüksége édesanyja tanácsaira. Végül a legkisebb gyermekre is fontos szerep hárul, ő mindig meglátja a lényeget, és a legdrámaibb pillanatokban is képes mosolyt csalni a többiek arcára.

Előzetes olasz nyelven

Epizódok listája

Jó reggelt, Anya! 1. évad 4. rész

Sole megtudja, hogy terhes. A bizalmába avatja Agatát, amivel később magára haragítja Francescát. Végül összeszedi a bátorságát, hogy bevallja a terhességét apjának is és úgy dönt, megtartja a gyermeket.Tovább olvasom

Érdekességek a sorozat kapcsán

A sorozat, bár számos fikciós elemet tartalmaz, és a dramaturgia kedvéért egy izgalmas bűnügyi szálat is belevettek a készítők, valós történéseket dolgoz fel. Angela és Nazzareno Moroni drámáját filmesítették meg, akiknek csupán 10 boldog, felhőtlen év adatott. Az olasz házaspárnak öt lánya született, majd a feleség egy agyvérzés következtében kómába esett. Férje és gyermekei 29 éven keresztül ápolták otthon. Egy olyan feleséggel és édesanyával éltek együtt, aki minden egyes nap a puszta jelenlétével, az életével szeretetet adott.

A rendező, Giulio Manfredonia hazájában és a nemzetközi szakmai körökben is elsősorban vígjátékai által lett ismert és elismert alkotó, de drámai művekben is bizonyított. Ez utóbbira példa a 2014-es A mi földünk című filmje, azóta a Jó reggelt Anya a következő fajsúlyosabb munkája, melyet hamarosan a Duna nézői is láthatnak.


Láttad már a sorozatot, vagy egy-két epizódot belőle? Mi a véleményed róla?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

17 + 3 =

Scroll to top