Kárpáti Rebeka és Fecó pénzt vehettek el a Nyerő párosban

LL Junior és Kinga, valamint Feco és Kárpáti Rebeka a Nyerő párosban

LL Junior és Kinga, Valamint Feco és Kárpáti Rebeka a Nyerő párosban

Kárpáti Rebeka és párja, Fecó az előző esti szembesítő feladatban mutatott meggyőző alakítás után jutalomban részesült: a tétrakáson az egyik pártól elvehettek százezer forintot, ami hozzáíródott Rebekáék pénzéhez ebben a körben.

Akkor még nem sejtették, hogy Ők lesznek a következő Nyerő Páros kiesői ...

A játékban a lányoknak egy nagybevásárlást kellett elintézniük, méghozzá úgy, hogy az áruház biztonsági berendezését kellett kicselezniük. A zenés este, ha csak átmenetileg is, de oldotta a feszültséget a villában.

Kitől vették el a 100 ezret Fecóék? Lássuk:

LL Junior és Kinga lett szegényebb százezer forinttal

Rebeka és Fecó így közölte a döntését a többiekkel

Miután Kárpáti Rebekáék a zenésztől és feleségétől vették el a százezer forintot, Kinga teljesen kifakadt, hiszen úgy érzi, a sztárpárok szántszándékkal „beléjük rúgnak”. Szóvá is tette párjának kétségeit.

De hogy sikerült a pénzre menő játék Fecó párjának?

Kárpáti Rebeka szembenézett „ősparájával” A szépségkirálynő már a játék legelején beparázott, hiszen az egyik legnagyobb fóbiájával kellett megküzdenie…

Ha megszólal a riasztó, az nagyon para!

Fecó megtalálta a „legnagyobb fegyvert” LL Junior ellen? Kárpáti Rebeka szerelme félrehívta a zenészt, hiszen tisztázni szerette volna a reggel történteket. A nyugodtnak szánt beszélgetés gyorsan heves vitába torkollott, Fecó pedig megtalálta a fogást Junioron. Vajon használni fogja a zenésszel szemben?

Nem találod ki, mi a legnagyobb fegyver LL Junior ellen

Fergeteges buli: megalakult a Nyerő Páros zenekara! LL Junior vezetésével kitört a parti a villában, a sztárpárok pedig kieresztették a hangjukat. Hallgassátok meg ti is a párosok közös dalát!

Kitört a party a Nyerő páros villában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × három =

Scroll to top