Kiderült mikor kezdődik a Mestercukrász 2022!

Június közepétől a Mestercukrász ülteti a nézőket esténként a tévékészülékek elé. Nézd meg mit lehet tudni azon kívül, hogy mikor kezdődik a Mestercukrász 2022 az RTL Klubon!

A Mestercukrász 2022-es évadában csak a zsűri szíve nincs cukorból!

A Mestercukrász 2022 zsűri

Június 20-tól minden hétköznap este újra a Mestercukrászoké a főszerep az RTL Klubon. A gasztroreality házigazdája ezúttal is Liptai Claudia lesz. További részletek a csatorna közleményéből:

Mestercukrász 2022 – jön az új évad!

A Konyhafőnök 2022-es szériája után sem maradnak műsor nélkül a gasztronómia szerelmesei.

A Mestercukrász (gyártó: Solaz Media) új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyi készítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd!

Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

Liptai Claudia a Mestercukrász 2022 háziasszonya

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

Még egyszer az időpont:

Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök: június 20-tól minden hétköznap este az RTL Klubon. A műsor a televíziós adást követően visszanézhető az RTL Most felületén.

A műsor hivatalos oldala: www.rtl.hu/mestercukrasz 

Fotók: RTL Magyarország/Zsólyomi Norbert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × három =

Scroll to top