Kocsis Paulina: A te meséd – X-Faktor 2021 4. élő adás

Kocsis Paulina A te meséd című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Kocsis Paulina tovább jutott a döntőbe! Görgess lejjebb a videóhoz!

Csobot Adélnak leesett az álla Paulina produkciója után... A mentorok alig tudtak szóhoz jutni a produkciót követő tapsvihartól. Csobot Adél szerint ez Paulina eddigi legjobb dala.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Kocsis Paulina tovább jutott a döntőbe!

Kocsis Paulina: A te meséd (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb három versenyzője között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Kocsis Paulina mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! A te meséd ezúttal döntőt ért!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő − hét =

Scroll to top